Om

Låxbo Lantkök startade redan 2002 med gårdsrestaurang, catering och andra aktiviteter med lokal, hälsosam mat i fokus.

Idag handlar Låxbo istället om att inspirera och sprida kunskap om mat som är riktigt bra, både för dig och för vår värld. Detta gör vi genom minnesvärda upplevelser, kurser och föreläsningar, men också genom konsultjobb inom projektledning, kommunikation och utbildning. Alla kan laga god och inspirerande mat som det är någon mening med, och vi vill gärna guida er på vägen!


Låxbo Lantköks grundare och ägare heter Ann Sellbrink. God mat, och att sprida experimentlusta och glädje i kök och föreläsningssal är det bästa jag vet. Jag har gedigen praktisk erfarenhet av arbete som klimatsmart kock, bred teoretisk kunskap och ett djupgående intresse inom mat, hälsa och klimat. Jag är utbildad inom kommunikation, projektledning och kostrådgivning, och har dessutom flerårig erfarenhet inom projektledning, projektadministration och -ekonomi. Genom Klimatmat Sverige har jag sedan 2014 jobbat som inspirerande föreläsare och utbildare, främst för offentliga kök. Mina specialområden ligger här inom grön matlagning, matsvinn, naturbeteskött, mat och hälsa samt utomhusmatlagning. 

Vad kan jag hjälpa er med? Hör av er och berätta!