Upplevelser, kurser och konsulttjänster

Alla kan laga riktigt bra mat som det är någon mening med. Låt oss guida dig på vägen!  

Boka Låxbo Lantkök för ert företagsevenemang, födelsedagsfirande, möhippa eller släktkalas.

Klimatsmart utomhusmatlagning

Den bästa upplevelsen är ute! Få saker svetsar samman en grupp som det ursprungliga: elden, arbetet med att förbereda en måltid och slutligen njuta av den.

Tillsammans tänder vi eldarna och lagar en härligt doftande, smakrik och hållbar måltid med lokala råvaror. Framtidens mat på forntida sätt, brukar vi säga. Ett perfekt sätt att umgås! Jag kommer till naturen nära er med ved, råvaror, recept, utrustning och en gedigen kunskap om mat, klimat och hälsa. Aktiviteten passar för 5-25 personer.


Lär dig laga småländska klassiker
Föredrar du äkta småländska kroppkakor eller en rik ostkaka med hemgjord sylt? Tillsammans tar vi oss an de gamla Låxbo-recepten och avslutar med en måltid där vi njuter av vårt arbetes frukter. Jag kommer till er med råvaror och recept. Denna aktivitet passar för 4-10 personer, beroende på lokal.

Hyra utrustning
Vill ni laga mat över öppen eld på egen hand, men saknar utrustning? Stekhällar, kaffepannor, grytor, grillgaller och trefot, vår stora utrustningslåda innehåller det mesta som behövs för upp till 30 personer. Dessutom skickar vi med emaljerade muggar, tallrikar och träsporkar att äta med. Saknar ni eldstad? Då hyr ni vår kokspis med tillhörande stor gryta. Perfekt för soppa, gryta och kokt korv.

Övriga kurser, föreläsningar och konsulttjänster
Vill du lära dig mer om grönare matlagning, nordisk hälsosam kost eller något annat som har med hållbar mat och hälsa att göra?
Boka en föreläsning eller kurs!
Behöver du projekthjälp? Vi hjälper dig gärna.

Presentkort
Fördröjd glädje är inte att förakta! Köp ett presentkort till dig själv eller någon annan. Gäller som hel- eller delbetalning för alla våra aktiviteter, och är giltigt i två år. 

Läs mer och kontakta oss!

”Man får en tankeställare och tänker lite annorlunda när man väljer meny. Det var en jättebra föreläsning.” (Deltagare i föreläsning)

"Fantastiskt duktig lärare. Vänlig, inspirerande och visade inte när man var väldigt okunnig. Bara höga betyg!" (Deltagare i matlagningskurs)